investicijski fondovi

gdje se susreću investicijska štednja i investicijske prilike

Investirate ili planirate investirati?
Investirajte u energetski sektor!

Energetski sektor u Hrvatskoj prolazi kroz razdoblje tranzicije, električni automobili sve više dolaze na naše ceste, a EU i razvijeni svijet već su odavno na tom putu promjene. enasolAuto je hrvatski odgovor tom izazovu! Postanite investitor u enasolAuto i uključite se u razvoj i tranziciju energetskog sektora u Hrvatskoj. Budite i vi osobno investitor u pokretanje tog poduzeća. Prezentaciju projekta možete pogledati ovdje, a javna ponuda za kupnju udjela u enasolAutu dostupna je ovdje.
Svi zainteresirani mogu se javiti na +385 91 5313 606 (Velimir Želimorski).

Zadnje objave


Uniswap - budući izazovi i očekivanja Uniswap, kao najpopularnija i najkorištenija decentralizirana mjenjačnica, ima najveći volumen i likvidnost u odnosu na konkurenciju koja je sve veća. Zanimljiv je podatak da je Uniswap u rujnu 2020. prema volumenu trgovanja prestigao Coinbase....

Uniswap - uvod Tvorac Uniswapa, Hayden Adams, bivši inženjer strojarstva u Siemensu, inspiriran objavom Vitalika Buterina (jednog od osnivača Ethereuma), na prijedlog prijatelja odlučio se okušati u programiranju i slijedio ideju da napravi decentraliziranu kripto mjenjačnicu.

Scaleswap Jedan od posljednjih trendova na kripto tržištu su decentralizirane platforme za lansiranje novih kripto projekata (engl. launchpads). Radi se o platformama putem kojih investitori dobivaju priliku da prije samog listanja na nekoj od burzi, po prvi puta kupe tokene različitih projekata.

Apple je zlatni rudnik Kad ljudi pomisle na Apple, prvo pomisle na hardver. iPhone, iPad, MacBook i iMac - to su proizvodi koji su Apple učinili onim što je on danas - najvrednija tvrtka na svijetu s 1,64 bilijuna US dolara tržišne kapitalizacije.

Prijava na online konzultacije

Besplatne Zoom konzultacije vezane za investiranje i štednju.
Razumijevanje osobnih interesa i potreba te poznavanje rizika osnovni su preduvjeti svakog kvalitetnog investiranja. Usvajanjem potrebnog znanja, investiranje postaje uspješnije i odgovornije. Naše online konzultacije pomoći će vam savladati izazove investiranja.

Prijavite se na besplatni inicijalni Zoom jedan na jedan razgovor s našim financijskim stručnjacima koji će vas po prijavi kontaktirati unutar 24h radi dogovora za termin online konzultacija.

O nama

FIMA je brend prisutan na financijskom tržištu već trideset godina i kroz cijelo to vrijeme gradi i unapređuje svoju relevantnost u temama iz područja investicijske štednje i investicijskih prilika na tržištu kapitala, kriptovaluta i digitalne imovine.

Klijentima se nudi široki spektar proizvoda i usluga vezanih uz investicijsko bankarstvo. Ukoliko želite trgovati vrijednosnim papirima, tu je za vas investicijsko društvo: FIMA Vrijednosnice. Alternativne oblike štednje omogućit će vam kroz svoje investicijske fondove FIMA Invest, a da biste kvalitetno zaštitili vlastitu imovinu kontaktirajte FIMA BIS - društvo za posredovanje u osiguranju. Sve vaše investicije u kriptovalute i digitalnu imovinu odraditi će vam FIMA Plus - brokerska kuća za kriptovalute i digitalnu imovinu.

www.fima.com - investicijski je portal, mjesto gdje se susreću investicijska štednja i investicijske prilike. Stručnjaci okupljeni pod brendom FIMA uvode vas u svijet investiranja i tržišta kapitala optimizirajući vaše interese i sklonost riziku. Kontinuirana edukacija te informiranost su preduvjeti za ostvarenje kvalitetnih rezultata, a kroz stalnu komunikaciju s vama ovdje i na društvenim mrežama dajemo vam na uvid naše znanje, iskustvo i analize te vam prezentiramo relevantne događaje, aktivnosti i prilike na tržištima kapitala, kriptovaluta, digitalne imovine i osiguranja. Veselimo se našoj suradnji!

Naš tim

Kontakt

Adresa

Stanka Vraza 25, 42000 Varaždin