fima.com

Početna stranica » Novost » FIMA WEBINAR 36 – “Do elektrifikacije prometa uz poticaje ili kroz superiornost EV”

FIMA

FIMA WEBINAR 36 – “Do elektrifikacije prometa uz poticaje ili kroz superiornost EV”

03. 2024.

36. webinar teaser

FIMA

Pozivamo vas na besplatni 36. FIMA webinar “Do elektrifikacije prometa uz poticaje ili kroz superiornost EV”.

U autoindustriji su svi etablirani proizvođaći prvo lovili Elona Muska i Teslu, a sada pokušavaju uhvatiti priključak s kineskim proizvođaćima električnih automobila. Dobro nam poznati europski brendovi povezuju se s nepoznatim nam kineskim kompanijama jer su eto naši malo zaspali u tranziciji EV-a.

Možda su te kineske kompanije nama strane, ali nisu globalno nepoznate, naime kineski automobilski izvoz nadmašio je sve ostale tradicionalno snažne države s uspješnim proizvođaćima automobila. Brojke su zapanjujuće, a jedna od najzanimljivijih globalnih utrka se zahuktava.

Kod nas o svemu tome možemo čitati, ali se malo toga vidi na ulicama. Elektrifikacija voznog parka je još sporadična, a količine novokupljenih električnih vozila su na nivou statističke greške.

O tome što se valja iza brda i koliko i kada će i RH zaplahnuti taj val razgovaramo s ljudima koji dobro poznaju kako globalno stanje tako i lokalnu situaciju. Tomislav Ivanetić iz Qelo™ EV Charging, Zdeslav Matić ugledni stručnjak u energetici i Josip Vukušić tajnik udruge Strujni krug podijeliti će s nama svoja saznanja na 36. FIMA webinaru pod imenom “Do elektrifikacije prometa uz poticaje ili kroz superiornost EV”.

Pozivamo Vas da nam se pridružite u četvrtak, 4. travnja u 14 sati, a besplatno se možete prijaviti putem linka.

Dođite i pitajte sve što vam je važno saznati o toj temi.